over-ons

JE KENT ONS NIET/ WIE ZIJN WIJ?

We zijn een team van enthousiastelingen dat groot durft te denken en dat altijd alles heeft gedaan op zijn eigen manier. Tegen alle trends in om echt iets speciaals neer te zetten. Dit heeft geleid tot de oprichting van Nutriversum, een merk met een uniek aanbod van producten en een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding op de voedingssupplementenmarkt.

WIE ZIJN ONZE KLANTEN

Nutriversum heeft een verzameling van voeding- en dieetsupplementen, die ontwikkeld zijn om het lichaam fit te maken en gezond te onderhouden, ongeacht geslacht en leeftijd. Het maakt niet uit hoe extreem uw doel is, wij hebben het geschikte product.

WAT IS ONS GEHEIM

We hebben geen geheim!! Naast de kwaliteit zijn we enorm prijsbewust. We stoppen geen extra marketingkosten in onze prijzen en daarom kunnen we onze producten aanbieden met de beste prijs/kwaliteit-verhouding op de markt. Voor zowel de recreatieve sporter als de professionele atleet.

Al meer dan 20 jaar speelt Nutriversum een belangrijke rol in het vervaardigen van voedingssupplementen, die zich kunnen meten met de topmerken in Europa en Amerika.

Productie van hedendaagse voedingssupplementen moet voldoen aan de meest strenge voorwaarden van de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze fabriek bezit alle kwaliteitscertificaten, inclusief de GMP en ISO certificaten. De producten worden periodiek geïnspecteerd en getest door zowel de interne inspectie als externe laboratoria. Onze consumenten krijgen alleen producten van topkwaliteit!
Aangezien onze sporters en atleten 100% geven, kunnen wij niet achterblijven.